Någon mer än jag som lätt hamnar i knäckebrödsträsket. Man börjar med att baka några plåtar fröknäcke, dessa tar slut (snabbt pga supergoda) och då latar man sig och köper en förpackning glutenfria i affären
Foto. John Hagby. Matstylist. Alexandra Zazzi. ÄPPLE – OCH KANELSCONES (6 st). Dessa härliga scones är en favorit hemma hos oss och gillas även av vår lille son
Jag hade avokado, olivolja, lite citron, basilika och himalayasalt på mina mackor. Apropå favoritbröd. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Anette undviker ju gluten för att hon mår bättre av det. Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med
Gör så här Mängden ingredienser har ändrats. Kom i håg. Matlagning till många tar längre tid Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet Sätt ugnen på 175 grader
Nersjunken i soffan denna kalla januarifredagskväll. Har varit galet trött både igår och idag och hoppas bara att det inte är några baciller som jobbar på att få fäste här hemma
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Jag har visserligen en egen zucchiniplanta men den ger inte så riklig skörd som dotterns plantor. Hon har delat med sig hur många som helst och använt själv också