Koka nudlarna tillsammans med en fiskbuljongtärning, ger mycket god smak. Måndag och ny veckaDetta var verkligen ett riktigt racersnabbt recept jag kom på
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Lägg fisken i en ugnssäker form. 1Till servering2 dl matyoghurt 1 citron, pressad saftFisk. Pensla marinaden på fisken och tillaga i ugn, 15-20 minuter
Koka upp vatten med fiskbuljong. Vispa ihop såsen och häll över fisken i formen. 12 tärningar fiskbuljong. Laga fisken i mitten av ugnen i ca 25 minuter