4 portioner
Ingredienser 500 g kokt kall potatis, skalad (ca 650 g rå potatis med skal) 50 g matfett 1 äggula 2 krm salt 1 äggvita Till panering: 1 dl ströbröd eller panko Till stekning: matfet Av: Hemmets stora kokbok år 1929 SKRIV UT RECEPTET
Skala och hacka vitlökarna. Hetta upp en kastrull med olivolja och fräs vitlöken. Häll i vatten och buljongtärningarna, tillsätt de krossade tomaterna och paprikapulvret
Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Potatisbullarna. Var sparsam på värmen så du bara färgsätter potatisbullarna fint
4 portioner Ingredienser 1 kg potatis, King Edward, Fontane, Mandel eller vilken sort ni tycker om 1 dl mjöl 3 dl rivna morötter ½ squash, grovriven 1 ägg 1 ½ dl ströbröd 2 msk margarin eller smörolja 2 krm svartpeppar 1 tsk salt Av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.