Vi gjorde en dubbelpanering med både vetemjöl och ströbröd och serverade kalvschnitzlarna tillsammans med krispiga ugnsrostadepotatisskivor och en citronklyfta
4 st tunna kalvschnitzlar av innanlår1 ägg1 dl mjöl1 dl finmalt skorpmjöl/ströbrödSalt och svartpepparSmör till stekning Krispiga potatisskivor. 4 st tunna kalvschnitzlar av innanlår1 ägg1 dl mjöl1 dl finmalt skorpmjöl/ströbrödSalt och svartpepparSmör till stekning Krispiga potatisskivor
Sebastian←M&M CookiesKalvschnitzel med ugnsrostade krispiga potatisskivor→ Liknande receptMüslikakorTarte flambée forestièreTekakorEnkelt surdegsbröd på veteKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Skölj potatisskivorna i kalltvatten och låt rinna av. Mal kött och späck på den grova hålskivan. Blanda smeten ordentligtmed tomat, feta, kryddor och vatten, i cirka 5 minuter
Lägg de ugnsrostade grönsakerna i en skål med paprikan och rucolan och blanda väl. Lägg potatisskivorna i en ugnsfast form och ringla över 1 msk olja och strö över oreganon