The Aussie med ugnsrostad potatis, tsatsiki och dijonnaise
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg tärnat lammkött
  • 200 g tärnat späck
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater
  • 200 g smulad fetaost
  • 3 msk finhackade färska basilikablad
  • 1 msk finhackad färsk rosmarin
  • 3 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk salt
  • 0,5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 1,5 dl iskallt vatten
  • 2,5 msk olivolja till stekning
  • 1 kg skivad fast potatis (0,5 cm)
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk salt
  • 0,25 tsk svartpeppar
  • 1 riven gurka
  • 5 dl turkisk yoghurt
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk hackad färsk persilja
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • 1 msk hackad färsk dill
  • 1 tsk salt
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2,5 msk citronsaft
  • 0,25 tsk peppar
  • 2 äggulor
  • 0,5 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 dl rapsolja
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk vitpeppar
  • 1 dl dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.