Värm en gryta, häll i hälften av olivoljan och fräs lök, vitlök och ingefära gyllengult. Tillsätt honung, chutney, limesaft, hackad chili, krossade tomater och vatten
stekta grytbitar, färdig sötsur sås med grönsaker, fräs köttet låt puttra i hop. Kebab med köpta stora pitabröd från orientbutik, isbergssallad, skivad rödlök, stekta köttbitar kryddade med spiskummin, paprika, salt, peppar, lite oregano och lite curry
Eftersom denna vecka har gått i curryns tecken, bestämde jag mig tidigt för att göra en Indisk curry med raita, pilaffris och de fruktade chapatibröden just den här veckan
Bryn grytbitarna väl runtom i en stekgryta, krydda lätt med salt. Blanda ner valnötskross, ingefära, lök och vitlök i stekpannan, låt bryna med en stund
Fräs sedan skivad lök i lite mer smör. Currysmaken passar riktigt bra till tomater, tycker jag. Tillsätt tomaterna och koka minst en timme till köttet är mört o gott