Servera biffarna tillsammans med rostad potatis, sås och sallad. Biffar. Blanda färsen medrödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke
Fast för att kallas Biff Lindström ska man nog ändå ha i åtminstone rödbetorochkapris. Servera biffarnamed råstekt potatis och lök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor
Rör i färs, ägg, rödbetor, ättiksgurka, kapris, salt och peppar, och forma färsen till biffar. Blanda vinäger, olja, senap, kapris, persilja, salt och peppar i en stor skål
Vi har verkligen inga problem med att strosa runt i den stan, njuta av allt folkliv, upptäcka nya restauranger och små mysiga affärer, promenadvänligare storstad får man leta efter
Rör i färs, ägg, rödbetor, ättiksgurka, kapris, salt och peppar, och forma färsen till biffar. Blanda vinäger, olja, senap, kapris, persilja, salt och peppar i en stor skål
Servera sedan biffarnamed potatis, rödbetor, extra kaprisoch färsk basilika. kapris. Biff á la lindström och potatis var precis vad denna hungriga själv behövde för att överleva kvällen
Safttig och välsmakande med hjälp av rödbetor, kaprisoch dijonsenap. Servera biffarna tillsammans med skyn, kokt potatis, morotsstavar, extra kapris att strössla uppepå och ett härligt stort gäng med inlagd gurka