Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat. Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
Du behöver. 1 stor gul lök2 klyftor vitlök8-12 potatisar4 små morötter1 zucchini1 förp kikärtor4 färska rödbetor4 äggsmörchilipulversaltpepparGör såhär
Nu när dock både Oumph och Anamma Vegetariskt kommit ut med fantastiska produkter i form av Oumphs filéer och Anammas vegofiléer – dvs två helt enastående smarriga köttsubstitut så blev det dock en helt annan grej
Vegetarisk Lasagne. Vegetarisk Pad Thai – jättegott och enkelt. Ibland har man bara en av de där dagarna då man inte pallar stå och laga mat i flera timmar, men kanske ändå vill käka något riktigt gott
Har inte haft tid att lägga upp receptet förns nu men till middag så testade jag att laga ett recept på en vegetarisk version av Biff á la Lindström till familjen
Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariskabiffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Här är recept på Vegetariskabiffar. Jättegoda biffar kan du göra på bl a rester av broccoli. Tillsätt kokosmjöl, lite i taget tills du får en fast smet du kan forma biffar med
Måndag = Vegetariskt. Biffar. Kör i ugnen på 200 grader cirka 25 minuter, vänd biffarna lite då och då. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.