Biff à la Lindström med vitlökssmör och potatissallad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl vatten
  • 500 g nötfärs
  • 1 st ägg
  • 0.5 dl rödbetor
  • 0.5 dl ättiksgurka
  • 1 msk kapris
  • salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 75 g smör
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 10 st potatis
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 4 msk olivolja
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk kapris
  • 3 msk hackad persilja
  • salt och peppar
  • 1 st rödlök
  • potatissallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.