Servera Biff à laLindströmmedstrimladisbergssallatoch stekt potatis. Biff à laLindströmlagade han för länge sedan på en matlagningskurs han gick och han kom ihåg att det var gott
Rör i färs, ägg, rödbetor, ättiksgurka, kapris, salt och peppar, och forma färsen till biffar. Biffar. Skalaoch hacka löken och vänd ner i dressingen tillsammans med potatisen
Servera medbiffenoch grönsaksröran. Blanda pastan med fraiche och pastakryddan. Strimla löken, paprikan, halvera tomaterna ochdela sockerärterna i mindre bitar
Servera med tomat, gurka ochsallad, och en klick matyoghurt. Pensla pirogerna med uppvispat ägg. För någon vecka sen bestämde vi oss för att prova Linas Matkasse för att få lite nya tips och kanske laga lite rätter vi inte brukar laga
Att middagen snabbt skulle stekas och därefter få fortsätta tillaga sig själv i ugnen var väl briljant det med, det ger en liksom tid för annat och middagen går tack vare det fort att laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.