Lasagna så som vi är vana vid är ost ochsåsoch plattor som har förkokats en halv förmiddag. Tomatsåsen som även ligger runt lasagnen på tallriken som en sås piffar upp det hela
Men den kan lätt användas som dippa eller sås till något annat gott. Arrangera kött, rädisor, grön kräm, hyvlad parmesanoch lite extra ruccola på ett fat
Under tiden kokar du tomatsåsenoch fixar toppingen. Jag hade sedan på färska tomater, rödlök, ananas och champinjoner innan pizzan åkte in i ugnen för att sedan toppa medruccolaochparmesan efter gräddningen
Biffarna får extra crunch av solroskärnor, och extra smak av parmesanen (parmesanen fungerar också lite som klister när den smälter, så om du inte vill ha parmesan i, får du helt enkelt komma på något annat klistrigt som kan ersätta den)
Hyvla parmesanoch gör ränder av såsen över köttet samt mal över peppar och lite salt. Sen är det nog bara en västerbottensostpaj med räkor, rödlök och crème fraiche som kan matcha detta
Servera det goda köttet med smördegsrullen, sås, sallad, gelé och brysselkål. Såsen tog inte heller lång tid att fixa till, den gjorde jag medan smördegsrullen gratinerades i ugnen
Tomatsåsen – En bra genväg för att enkelt få en aromatisk och god tomatbas till pizzan, utan att koka och stå i, är att ta en burk krossade tomater, blanda in rikligt med olivolja och salta och peppra efter smak
Jag började medgrönsakssåsen, sedan massor av ruccola, hamburgare, parmesankrämenoch överst tomat. Ugnsrostade grönsaker mixas med lite vatten och pressad lime och så en parmesankräm som även är jättegod att dippa potatisklyftorna i