Ett gott alternativ till vanlig ” köttig ” lasagne. Men vill gärna skära ner på köttintaget och går det att göra ett gott alternativ som med denna lasange är det bara ett plus
På med tomatsås, ostsås och de färska halverade tomaterna. Tomatsås, ostsås och den stekta squashen. Smördegsflarn med färskpotatis, tomater, parmesanoch rökt skinka
Omelett med spenat, ruccola, tomater & parmesan. Jag blev verkligen toknöjd med middagen och jag kan erkänna att jag tryckte i mig hela helt på egen hand
Eller använd såsen i en lasagne, pastalåda eller låt några köttbullar puttra i såsen. Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti ochparmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Så, jag höftade lite utifrån ett gammalt recept på den italienska rätten melanzane alla parmigana, dvs augbergine medparmesanost, som jag hittade för några år sedan och fick ihop detta
Jag blev så himla sugen på tomatsås, men eftersom endast tomatsås känns som en ytterst okomplett måltid, fick jag gnugga geniknölarna och rannsaka skafferiet, och resultatet blev alltså dessa bönbollar
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagnemed en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge ochmed en vitsås som får extra piff och smak med både parmesanoch getost
Häll av vattnet och lägg i en matsked smör, rikligt med riven parmesanoch lite nymald svartpeppar. Täck bullarna med tomatsås och servera med färsk basilika och gnocchi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.