Till lunch serverade vi kokt potatis, kött & en champinjonsås. Måste bara säga att det blir mycket roligare nu att duka med rosa servetter & rosa tulpaner
Till varmrätt tog Laura ankbröst som serverades perfekt rosa och med picklad endiv till. Precis som man kan tänka sig var det ganska många män som gick hit i grupp och åt kött och drack öl, i alla fall den kvällen vi var där, men maten är fantastiskt god och vinlistan bra så det är verkligen inte bara ett grabbställe, utan ett ställe för alla köttälskare och matälskare
Ta upp köttet ur pannan och fräs löken utan att den tar färg. Lägg ner kött och rosépeppar i såsen och låt allt puttra ca 5 minuter eller tills köttet är klart
Lägg i köttet från en av skålarna och rör om en kort stund (köttet skall fortfarande vara lite rosa), häll sedan köttet och oljan över en av skålarna med grönsaker
Lägg köttet i en ugnssäker form. Använd termometer och tag ut köttet nör den visar 70-75 grader ( tar ca. 1½ timma) beroende på hur rosa man vill ha köttet
Grilla på hög värme tills att de är lagom rosa i mitten. Tommy Myllymäkis hamburgare från grunden. biffar på grovmalen högrev serverade i hembakade hamburgerbröd