Rosa kött recept

Kött fondue med goda såser

Kött fondue med goda såser

mango chutneysås, het chilisås, ananassås, rosa sås, currysås med fruktsmak, vitlöksås, bearnaisesås

Rosa & vår

Till lunch serverade vi kokt potatis, kött & en champinjonsås. Måste bara säga att det blir mycket roligare nu att duka med rosa servetter & rosa tulpaner

Rosa eller äkta skinka

Det skulle helt enkelt kosta köttindustrin enorma summor pengar, något köttinsdutrin inte vill gå med på
London: kött och benmärg på Pitt Cue

London: kött och benmärg på Pitt Cue

Till varmrätt tog Laura ankbröst som serverades perfekt rosa och med picklad endiv till. Precis som man kan tänka sig var det ganska många män som gick hit i grupp och åt kött och drack öl, i alla fall den kvällen vi var där, men maten är fantastiskt god och vinlistan bra så det är verkligen inte bara ett grabbställe, utan ett ställe för alla köttälskare och matälskare
Fläskfilé i rosa sås

Fläskfilé i rosa sås

Ta upp köttet ur pannan och fräs löken utan att den tar färg. Lägg ner kött och rosépeppar i såsen och låt allt puttra ca 5 minuter eller tills köttet är klart
Heta tallrikar med kryddstarkt kött

Heta tallrikar med kryddstarkt kött

Lägg i köttet från en av skålarna och rör om en kort stund (köttet skall fortfarande vara lite rosa), häll sedan köttet och oljan över en av skålarna med grönsaker
Gammaldags stek

Gammaldags stek

Lägg köttet i en ugnssäker form. Använd termometer och tag ut köttet nör den visar 70-75 grader ( tar ca. 1½ timma) beroende på hur rosa man vill ha köttet
Marinerad nötstek i gryta

Marinerad nötstek i gryta

Putsa köttet och lägg det i en tjock plastpåse. Häll marinaden över köttet i plastpåsen och tillslut väl