Renskavsgryta renskav recept

Renskavsgryta Paleo

Renskavsgryta Paleo

Jätte god renskavsgryta gjord på kokosmjölk. Renskavsgryta. Stek 1 gullök gyllene och tillsätt 500 gram halvtinat renskav
Renskavsgryta med lingon

Renskavsgryta med lingon

Låt renskaven tina om den är fryst. Stek renskaven på hög värme i smör så den får bra stekyta. 480 g fryst renskav, 2 paket. 480 g fryst renskav, 2 paket smör, att steka i 2 gula lökar 2 klyftor vitlök 2,5 dl vispgrädde 2,5 dl vatten el mjölk 2 msk svartvinbärssaft, koncentrerad 2 msk oxfond, koncentrerad 2 krm salt 2 krm vitpeppar 2 msk majsstärkelse, eventuellt 1,5 dl lingon 0,5 dl persilja eller timjan, finhackad Kokt potatis till servering
Renskav med pressad potatis

Renskav med pressad potatis

Bryn renskav i smör 2-3 min och blanda ner purjolök mot slutet. 500 g renskav eller viltskav. Skölj och skiva purjolöken
Renskavsgryta

Renskavsgryta

2 1 pkt djupfryst renskav (à 240 g) smör till stekning 1 hackad gul lök 100 g ljusa kantareller (eller champinjoner i skivor) peppar från kvarn salt 5 krossade enbär 1 msk svart vinbärsgelé 2 dl vispgrädde hackad persilja till servering Lägg till i inköpslistan
Vegansk renskav

Vegansk renskav

Här om dagen så gjorde jag en liten variant av den grytan, fast på oumph och med lite mustigare ingredienser, och plötsligt så satt jag med renskav på tallriken
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt. 240 g renskav. Ansa kantarellerna. Skala och skiva schalottenlöken
Gräddig renskavsgryta, serveras med potatismos

Gräddig renskavsgryta, serveras med potatismos

Gräddig renskav. Fräs hackad lök och renskav i smöret så att köttet får lite färg och löken mjukar. 2 pkt renskav, à 480 g. Gräddig renskav 2 pkt renskav, à 480 g 2 gul lök, skivad 50 g smör 4 dl vispgrädde 1 msk kalvfond 1 msk svartvinbärsgelé 10 enbär, krossade ev 4 msk messmör salt och vitpeppar
Aujulays renskavsgryta?

Aujulays renskavsgryta?

Min mormor serverade ofta renskav när jag var på besök. Renskav i gräddig sås med bacon. Med bacon i blir det liksom en rökig smak som passar bra till vilt
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Här en renskavsgryta, något jag inte tillagat förut men däremot ätit. Stek den otinade strimlade renskaven på medelhög värme i smör tills alla bitar tinat och fått fn färg
Renskavsgryta med messmör

Renskavsgryta med messmör

Med messmör, svamp och timjan blir den här renskavsgrytan en riktigt norrländsk middag, nästan lite höstig
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Idag gjorde jag en härlig gryta på renskav, kantareller och messmör, mycket god. Fräs upp renskaven och smaka av med salt och peppar
Renskavsgryta med kantareller!

Renskavsgryta med kantareller!

Har gjort renskavsgryta förr och jag gillar det verkligen, har ingen speciell bismak det smakar bara så gott
Renskavsgryta i pitabröd

Renskavsgryta i pitabröd

Av en bit gjorde jag en renskavsgryta som blev väldigt god att fylla pitabröd med. renskav. -Mama Skogly ♥ renskav
Renskavsgryta | Recept från Köket.se

Renskavsgryta | Recept från Köket.se

Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt. 1 Paket djupfryst renskav, 240 g. 1 Paket djupfryst renskav, 240 g 1 st gul lök, hackad 100 g kantareller eller champinjoner i skivor 3 dl vispgrädde 5 st enbär, krossade 1 msk svartvinbärsgelé smör till stekning salt, peppar från kvarn hackad persilja till servering