– (man kan säkert ha i t ex tofu också om man gillar det). Denna vegetariska nudelsoppa är hur som helst jättegod och värmande och blir superbra lunchlådor av
Kryddgrönsaker, sesamfrön, lite tofu och rå lök är gott. Ramen är en nudelsoppa, och det är buljongen som gör hela skillnaden, vad du har i själva soppan spelar inte så stor roll
Tärna och stek tofun så den får lite yta, gärna med lite vitlök i pannan. Om du vill göra det enklare för dig så kan du bara slänga i några valfria grönsaker, till exempel morötter, svamp eller salladskål som man ofta har hemma, i buljongen och låta dem koka med nödvändig tid för att de ska bli lite mjuka och skippa alla krångliga örtkryddor eller fancy ingredienser
Enkel vegansk vietamesisk nudelsoppa – Pho. Skala och riv vitlök och ingefära och lägg ner i påsen tillsammans medtofun och alla andra ingredienser till marinaden
ut tofun ur förpackningen och låt den rinna av på hushållspapper. upp 1,5-2 l vatten med grönsaksbuljongstärningarna. ingefäran och chilin, låt koka med i buljongen under lock i ca 10 minuter. nudlarna i 5 minuter i buljongen, tillsätt tofun samt sockerärtorna, låt koka. á 250 g tofu
Enkel vegansk vietamesisk nudelsoppa – Pho. Samtidigt som du inte kompromissar en sekund med smakerna då buljongen fullkomligt osar av umami och tofun och broccolin steks i rikligt med kryddor
När jag väl hade förstått detta så var upplevelsen förhöjd ytterligare och jag var så nöjd över att jag lyckades äta en nudelsoppamed pinnar och sked utan att skvätta överallt runt omkring mig
Du kan få nudelsoppa, nudelsallad eller wokat ris. Relaterat tofu. Den där smörgåsen med glaset mjölk doftar soldränkta, sorglösa dagar i skuggan av en björk
I tisdags tog jag faktiskt en restportion nudelsoppa att stilla det värsta magkurret med, men sedan blev det jordgubbar (med strösocker, röd mjölk och en skvätt grädde
Mitt sällskap är nöjd med sin nudelsoppa. Själva rätten phở beskrivs som Vietnams nationalrätt – en nudelsoppa i en buljong som har sjudits i tolv timmar