Asiatisk nudelsoppa med tofu och vårprimörer
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Tid: 20 min 250 g ekologiska bovetenudlar
  • 1 pkt (270 g) Kung Markattas rökta tofu, tärnad (kan bytas ut mot annan marinerad tofu)
  • 4 tsk japansk miso
  • 1 tsk grön curry (kan uteslutas)
  • 1 msk finhackad ingefära
  • 150 g sockerärtor, skivade
  • 8 champinjoner, tunt skivade
  • 1 stor morot, skalad och skuren i tunna stavar
  • 2 vårlökar, tunt skivade
  • 4 nävar ärtskott
  • 4 nävar färsk koriander
  • 1 röd chili, finhackad
  • 2 hårdkokta ägg, skalade och delade
  • sesamolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.