Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på nattenochett iskallt morgondopp i det blå
Häll olivolja i en kastrull ochvärm upp på medelvärme. Det var mycket taniner kvar, vilket vittnar om att detta skulle kunna ligga ett par år till, men till rotfrukterna och köttet smakade det utmärkt
Ta fram en kastrull medvattenoch lägg på envärmetålig skål. Jag och min familj tog en tripp till Blekinge skärgårddär vi hyrde en båt och fiskade torsk
Dettaär snällmat. Så klart blir det billigast medkycklingbuljongtärning eller någon pod kycklingbuljong men godast blir det meden bas på hemlagad buljong
Toppa såsen som läggen ligger i med lite grädde om du vill, det är gott hur du än gör. Det ären traditionell italiensk maträtt på kalvlägg och rotsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.