Skär köttet i bitar ca 3x3 cm. Bryn köttet i omgångar i 1 msk smör-&rapsolja i en gryta. 1 st köttbuljongtärning. 2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
Salta och peppra köttet. Lägg grönsakerna runt köttet. Skiva köttet och lägg det ovanpå. Smaksätt ev stekskyn med mera kryddor och häll den över köttet
Dela tomaten på mitten och gröp ut tomatköttet, skär tomatköttet i mindre tärningar. 1/2dl Klippt dill3msk Olivolja1,5dl Meze yoghurtHavssaltMarinerade tomattärningar. 1st Tomat, köttet av1tsk DilloljaHavssalt Svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra
Skala citronerna in till fruktköttet och skär dem i tunna skivor. Marinera köttet i kyl minst 3 tim. Stek köttet i mitten av ugnen ca 30 min till 70° innertemperatur. 1 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
Skär köttet i små bitar. Trä upp köttet och strö över sesamfrö. Lägg i köttet och marinera över natten eller minst 4 timmar. 1 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt. 1 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt