Hacka fint gul lök, vitlök och strimla de soltorkade tomaterna och basilikan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena
Till midsommar gjorde jag denna goda festrätt med marineradfläskfilé och en grön örtsås. Här syns fläskfilén och en couscoussallad med halloumi och söta nektariner
och strimlad basilika i en skål. Och bjöd på buffé vår närmsta familj på varmrökt lax, marineradfläskfilé, kycklingfilé, mormors köttbullar, potatissallad, sallad, vattenmelon, goda ostar och ett suveränt pain blanche
Blanda olivolja, balsamvinäger, vitlöksskivorna och de strimlade soltorkade tomaterna. Tänk bara på att Du måste blötlägga de torra soltorkade tomater (om Du köper dessa bara i en påse) innan Du ska tillsätta de i marinad
Strimla tomaterna och basilikan, strö över köttet. Blanda olivolja, balsamvinäger och kryddorna. Marineradfläskfilé är perfekt som buffé mat men passar kanske egentligen bäst på sommaren
Strimla tomaterna och grovhacka basilika eller timjan och blanda i dressingen. Putsa fläskfiléerna. 2 kg fläskfilé. 1 dl balsamvinäger. 100 g soltorkade tomater. 1 kruka basilika eller timjan