Till midsommar gjorde jag denna goda festrätt medmarineradfläskfilé och en grönörtsås. Här syns fläskfilén och en couscoussallad med halloumi och söta nektariner
Rätten passar till ett buffébord med många olika rätter men också som vanlig rätt och då är en potatisgratäng gott till eller potatissallad med en krispig grönsallad
Till kräftskivan hade vi marineradfläskfilémed två sorters lök. När jag bjuder på buffé så brukar någon form av marinerad kyckling eller fläskfilé dyka upp på menyn
Vispa ur stekpannan med vinäger, olja, honung. Fördela det gröna i en smord ugnsfast form. Låt köttet vila lite innan det skärs upp och serveras med gratäng, tomatsallad och balsamskyn ringlad över
Krydda rejält med salt och peppar samt torkad timjan. Bryn fläskfilén runtom i panna på spisen. 1 hel fläskfilé. 1Marineradfläskfilé till buffé1 hel fläskfilé salt och malen vitpeppar 2 tsk torkad timjan 1 dl neutral olja 0,5 dl vinäger 1 tsk fransk senap 1 tsk salt 0,5 tsk malen vitpeppar eventuellt färska örterMarineradfläskfilé till buffé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.