Lägg sedan i palsternackor och rotselleri och koka i ytterligare 5 minuter. Servera såsen och kokt potatis vid sidan om tillsammans med mer pepparrot 1 kg högrev, eller märgpipa plus ben (från stut eller ungko). 1 st liten rotselleri. 1 st rotselleri. Buljong1,5 l vatten 1 st stor gul lök, eller 1 purjolök 2-3 st morötter 2 st palsternackor 1 st liten rotselleri 2 tsk salt 10 st vitpepparkorn 2 st lagerblad 2 st kryddnejlikor. Till andra kokningen2 st morötter 2 st palsternackor 1 st rotselleri
Lägg därtill rotselleri på tre olika sätt samt grillade päronskivor som bryter av med sötma och syra, och vi är beredda att sälja åtminstone en njure var för att få äta grisnacke i morgon med
(Dag 1)800g Märgpipa eller ytterlår av nöt. 1msk Olivolja15-20st Champinjoner, (gärna skogschampinjiner vilket ger mer smak)2st Vitlöksklyftor, mortlat fint2st Morötter, fint skivkade20st Små steklökar, gärna röda100g Rotselleri, fint strimlatGott till
Delar som helst används är märgpipa, hals, rev, ytterlår och lägg. 1/4 rotselleri. 1 bit rotselleri. 500 g benfritt nötkött av märgpipan. 1 purjolök 2 morötter 1/4 rotselleri 2 msk tomatpuré. 1 bit rotselleri. 2 äggvitor 500 g benfritt nötkött av märgpipan