Såg för ett tag sedan ett recept på Jennys matblogg, som jag verkligenville testa. Jag köpte tre burkar och ångrar bittert att jag inte köpte tio när jag ändå var där
Karin / bevemyrs bloggI morgon är det Sverigesnationaldag, Hiphip hurra. )Visst ska det firas och varför inte med en skönt hemgjord variant av Napolionbakelse
Igår testade jag att laga mat imin nya Crock-Pot för första gången. När grytan blir klar slår denautomatiskt över till ett varmhållningsläge, ifall man skulle vara litesen
)Men ett litet recept bjuder vi er på först, även detta med lägre GI, som vi hämtat inspirationtill från boken "Ulrikas bästa GI-mat" av UlrikaDavidsson
Jag brukar alltid köpa vinnarens kokbok och jag tror att Charlottas kokbok kommer innehålla många fiskrecept om hon vinner, så jag håller tummarna för att hon går tillfinal och tar hem titelnSveriges mästerkock i år
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.