Ta ur laxen ur förpackningen och dela den sedan i två bitar. Riv ingefäran över nudlarna och blanda sedan i sesamolja, chili, lite av salladslöken, strimlad morot, pressad lime och koriander
Stek laxen på hög värme och strö på sesamfröna. Lägg laxen på nudlarna och ringla över såsen. 4 portionsbitar laxfilé. 1 msk riven ingefära. Pensla ett tunt lager på laxen och låt stå i ca 10 min. 4 port 4 portionsbitar laxfilé. 1 msk riven ingefära
Koka upp kokosmjölk med salt, chilipulver, finhackad vitlök och finhackad ingefära, tillsätt grönsaker (välj gärna andra grönsaker istället för ärtor och blomkål efter säsong) och koka halvmjuka
koka ihop sirap, vinäger, soja, finstrimlad purjo, finhackad vitlök samt finhackad ingefära. Lägg laxbitarna på kål/morotsblandningen och ös över såsen
Riv i färsk ingefära. Grovhacka zucchini, morot och paprika. Lax i kokosmjölk. Tina laxen så den fortfarande har en fryst kärna och skär sedan laxfiléerna till tärningar