Tina levern till hälften och skär den grovt. Servera gärna kokt ris till. Bryn purjon och lägg i. Pudra över mjölet, vänd runt och späd med buljongen och grädden
Jag blandar ihop allt och kör det med mixer. Jag steker i smör och olivolja. Av stek skyn gör jag en sås, lägger i lite soja och matlagningsgädde samt lite majsmjöl
Blanda sedan i alla ingredienser utan risoch gröna ärtor och låt det hela koka upp. Börja med att fräsa skaldjursmixen i en stekpanna, sedan delar ni kyclinglevern i lämpliga bitar och fräser den tills den får lite färg, sedan delar ni kycklingen i små bitar och fräser även detta
Under tiden grytan puttrar putsar och skär du kycklinglevern i strax under cm bitar. Denna rätt kallas rice dressing för man blandar in den i kokt risoch får en fullvärdig måltid
Kycklinglever med chiligrädde. Tänk på att äta frukten i en sallad eller som tillbehör till maten, då minimerar du risken för sötsug och blodsockersvängningar, som ofta kommer om du tar den som mellanmål
Så vi kör mycket på BARF (Biologiskt Anpassad Rå Föda, dvs rått kött från kyckling, grisoch nötkreatur) och när det kommer till butiksmat så kollar vi alltid innehållet i fodret
Själv tycker jag inte om nöt ochgrislever men har upptäckt att kycklinglever är riktigt gott. Servera med nykokt risoch lite soja vid sidan om för den som vill ha
Serveras med risnudlar, matkorn eller ris. Detta är recept på Köttfärs med kycklinglever, med lök och bau (squash-liknande grönsak, finns i din lokala asiatiska butik, men kan även finnas i din turkbutik på hörnet) i stekpanna