Blanda ner keson, vaniljpulvret och smaka av medsötningsmedel. Toppa med blåbär och hallon. 2 port0,5 dl grädde0,5 liten burk kesoen knivsudd vaniljpulversötningsmedelblåbär och hallonVispa grädden
Vispa grädden, blanda med det kokta kalla riset, vaniljsocker och socker. Ris Ala Malta är ju så gott. Blanda potatismjölet med resterande vatten, rör i det i den uppkokade saften
Servera ris ala Malta med saftsås eller färska frukter och bär. Vispa grädden och vänd ner i den kalla gröten, smaka av med florsocker och vaniljsocker
Blanda potatismjölet med resterande vatten, rör i det i den uppkokade saften. 7 dl grädde2 msk vaniljsocker3 msk sockerVispa grädden, blanda med det kokta kalla riset, vaniljsocker och socker
Fick bli en promenad i stället, Skönt det med men en simtur hade jag behövt. Jag var pepp och skulle åka iväg och simma i morse, jo jag tog mig galant till badhuset men när jag stod och skulle byta om insåg jag att badkläderna var hemma
Täck formen med plastfolie. 4 port. Tillagningstid ca. 25 min. 4 dl vatten. 2 dl ris. ½ tsk salt. (Om du t. ex. ska koka 4 dl ris ska du då ha 8 dl vatten)
se som är en av dem jag samarbetar med och använder sig av mina recept. Jag vet att det är lite fel årstid för ris ala malta, så jag kallar den rispudding istället
Spicy rice. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs alla grönsakerna tillsammans på medelvärme. Allow the rice to sweat in the oil in a saucepan along with the spices
Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter. Skölj och skiva purjolök och löken och bryn det tillsammans med kasslern och champinjoner tills löken mjuknat något
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.