Stadig köttfärslimpa – lätt att skära i fina skivor. Servera medstektlök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
Skala och skiva löken. Häll mjölet och ströbrödet i två andra djupa tallrikar. Lyft försiktigt upp sillen på ett varmt uppläggningsfat och slå över grädden ochlöken
600 g kycklinglever. 11 bananschalottenlök i ringar. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salvia ochlök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevernmed salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
4 ca 800 g små potatisar 2 gula lökar 2 msk smör salt och peppar 100 g haricots verts (gröna bönor) 6 salladslökar 2 msk olivolja 1/2 dl grovhackad dill 8 urvattnade salta sillfiléer 1 1/2 dl grovt rågmjöl 2 msk smör 2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.