Lägg sedan morot, kinakål och buljong i grytan och koka några minuter tills kålen faller samman. Det använder vi också här, men vi varierar rätten med kinakål och örter
Andra saker som nog är gott att stoppa i är små klyftor champinjoner/shiitake, strimlad "kinakål", större groddar, chili mm mm Och nästa vecka ska jag testa att byta ut nudlarna mot bönpasta
Krydda med salt och peppar och häll på buljongen. 4 portioner1 kyckling, ca 1,2 kgca 1 l potatis1 - 2 röda paprikor3 msk matoljaca 20 smålökar3 vitlöksklyftor½ tsk salt2 krm vitpeppar2 dl buljongSkölj och torka kycklingen och dela den i fyra bitar. Skär 1 sellerikålhuvud/kinakål i fina strimlor eller använd ½ vitkålshuvud. Salta och peppra lätt och häll över ca 3 dl buljong
* Jag har precis lagt kinakål eftersom kål inte har fin grön färg. Jag vet riktigt Ramen smakar så gott eftersom de restauranger förbereda buljong med många olika ingredienser och koka länge för att utvinna gott smak
Bryn alla gyozaknyten i en panna tills de är gyllenbruna på undersidan och slå på svamp buljongen. Ur kokoboken "Sushi på Svenska", Prisma 2 dl svampbuljong. 50 gram kinakål