Dagens recept är en snabblagad kycklingwokmed grönsaker och äggnudlar. I med köttet och slå över vatten, kalvfond, soja, sweet chili och muscovadosocker
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Så jag fortsatte med citron, jordnötssmör ochbasilika. Blanda basilikan i grytan precis på slutet. Jag blev sugen på att göra något med kyckling och kokosmjölk till nudlar
Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta. Så sagt och gjort. Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning
Stek kycklingen för sig, och krydda med salt och peppar. Hur som helst, tyckte att det va supergott, så bestämde mig för att testa göra någon rätt med det
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilikaoch vitlök. Än så länge har vi lyckats få in färs på menyn varannan vecka i alla fall och jämfört med tidigare så är det en klar förbättring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.