hollandaisesås. Lägg kokt kallt blomkålsris i handduk och vrid bort så mycket vätska som går, blanda med övriga ingredienser och bred ut till en pizzabotten på bakplåtspapper
Droppa över citronsaft, krydda båda sidorna med salt och peppar, täck över och ställ kallt. Skölj fiskfiléerna försiktigt i kallt vatten, torka dem och lägg dem bredvid varandra i en form
Servera med en kallsås. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Servera mos och kött tillsammans med sallad och varm eller kallbearnaisesås. Det gratinerade moset med smak av bacon och parmesanost gifter sig otroligt bra med köttet och såsen – vill man ta måltiden till ytterligare en nivå gör man egen bearnaisesås också
Spola av direkt medkallt vatten och häll i en smord ugnsform. Men gratänger är ju så gott och det går nästan att lägga vad som helst i den där formen innan gratängsås slås över, lite ost på toppen och in i ugnen
Lägg dem i kallt vatten så att de blir krispiga. Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto