Tina fisken och dela den i bitar och krydda med Seafood & Fish-kryddan runt om. Efter att ha inhandlat fiskkryddan som ingick i receptetså skred jag till verket för någon dag sedan och bjöd på fiskgrytan
Det tog mej dock en timme att få allt färdigt bland alla mamma – jag är törstig, jag vill ha ett tuggummi, datorn fungerar inte, strumporna är våta etc etc, men det var det värt
LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Olof hade fått feeling och ville göra fishandchips, jag var inte svår. Blanda nästan allt mjöl med maizena och bakpulver, men spara lite mjöl på en tallrik att vända fiskbitarna i
Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
4 portioner fishandchips. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fishandchips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Vill man äta en riktigt god fishandchips får man allt göra den själv, man blir så besviken när man beställer in och får något panerat och stekt, som känns att det är halvfabrikat dessutom
Maken önskade fishandchips och på koket. Anders Hansson. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.