Halstrade pilgrimsmusslor persilja recept

Halstrade marinerade pilgrimsmusslor

Halstrade marinerade pilgrimsmusslor

12 pilgrimsmusslor 0,5 dl rapsolja, till stekning. Bachatamarinad1 chilifrukt, urkärnad och finhackad 1-2 klyftor vitlök, finhackade 0,5 citron, rivet skal och pressad saft 1,5 dl färsk persilja 4 msk rapsolja. Aioli2 klyftor vitlök 2 msk smör, flytande 0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 2 msk citronsaft 1 tsk citronskal, rivet 0,5 dl färsk persilja salt, peppar
Halstrade marinerade pilgrimsmusslor

Halstrade marinerade pilgrimsmusslor

12 pilgrimsmusslor 0,5 dl rapsolja, till stekning. 1Bachatamarinad1 chilifrukt, urkärnad och finhackad 1-2 klyfta vitlök, finhackade 0,5 citron, rivet skal och pressad saft 1,5 dl färsk persilja 4 msk rapsolja. 1Aioli2 klyfta vitlök 2 msk smör, flytande 0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 2 msk citronsaft 1 tsk citronskal, rivet 0,5 dl färsk persilja salt, peppar
Halstrad pilgrimsmussla med mangosalsa

Halstrad pilgrimsmussla med mangosalsa

Persilja, finhackad. Jag hade faktiskt bara köpt 3 st pilgrimsmusslor för Kevin var lite anti mot det här men efter han smakade av min tallrik så skulle ha också äta det nästa gång, bra betyg med andra ord
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Skala räkorna eller plocka bort muskeln av pilgrimsmusslorna och lägg musslorna på ett hushållspapper
Kött när det är som bäst!

Kött när det är som bäst!

Till förrätt gjorde vi halstradepilgrimsmusslor som toppade med parmesan, persilja och gräslök. Servera på en salladsbädd och toppa varje mussla med persilja, gräslök och parmesan
Rödbetor

Rödbetor

Vi hade mycket grönsaker i kylen, så det fick bli halstrade musslor med spenatblad, avocado, lättkokt romanesco, blodapelsinfileér och en dressing på blodapelsin
Halv åtta hos Lotta VI

Halv åtta hos Lotta VI

Lyxig känsla, många smaker och fint halstrade musslor - mumselimums. Kaninsadel fylld med bacon, persilja, svamp och kaninlever

Pilgrimsmusslor från Provence

Blanda vitlök, persilja och smör. 12 st pilgrimsmusslor. 3 msk persilja , finhackad. 1. Stek bacontärningarna knapriga