Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av. 8 pilgrimsmusslor
Jag har aldrig ätit det förut då jag verkligen är en kött tjej men har blivit mer sugen att utforska fisk & skaldjursvärlden så vi gav oss ut på djupt vatten
Vänd pilgrimsmusslorna i salt & peppar. Avnjut med förrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Lägg 3 musslor i varje skål, strö sedan över ärtor och nötter samt dra några drag med pepparkvarn och addera flingsaltet. 12 st pilgrimsmusslor , funkar med kammusslor också
Torka av pilgrimsmusslorna och pressa sen över lite citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp sallad på tallrikar, lägg på pilgrimsmusslorna och strössla över bacon
Halstra pilgrimsmusslan i lite smör se till att den blir riktig brun, salta och peppra, lägg upp direkt och skeda över lite av dressingen servera med en liten sallad och lite rivet limeskal
~Neta & Peppe~. Ulfs förrätt – halstradepilgrimsmusslormed champagneskum och löjrom, gav oss en riktig aptitretare och vi lade den bakom örat omedelbums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.