Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
Halstra den, servera med en god salsa och en sallad, potatis eller ris. Här har den fått sällskap av en mangosalsa gjord på fryst mango, koriander, chili och lime
Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
Avnjut med förrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Lägg 3 musslor i varje skål, strö sedan över ärtor och nötter samt dra några drag med pepparkvarn och addera flingsaltet. 12 st pilgrimsmusslor , funkar med kammusslor också
Halstra pilgrimsmusslan i lite smör se till att den blir riktig brun, salta och peppra, lägg upp direkt och skeda över lite av dressingen servera med en liten sallad och lite rivet limeskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.