Jag gav genast rätten etiketten Fredagsmat, för dethärär verkligen den sorts mat som passar att slänga ihop en fredagskväl, men ett glas vin i ena handen och blicken inställd på helg
När de ärfärdiga, häll köttbuljong i pannan, vispa ur och sila såsgrunden. Vi provade både att blanda persilja i köttfärssmeten och att göra en gömma med riktigt gott persiljesmör mitt inne i järparna
Efter detta och en morgonpromenad i morse så är jag laddad för helgens andra jobbdag. Sallad med tomat, gurka, morötter, haloumi, stekta champinjoner, salami, kyckling, päron och en brödbit
Jag har absolut inga säkra mått på någonting i dethär receptet. Tycker man om kraftig tomatsmak tar man mer tomatpuré, vill man ha det riktigt såsigt tar man mer grädde
Detär så bra med hemmagjord pizza för det första så blir det precis som man vill och för det andra lägger man på allt man tycker är gott eller det man har hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.