Mustig gulaschgryta Ingredienser. 8 personer 3 kg högrev eller benfri märgpipa 4 st gula lökar 2 tsk salt 2 msk paprikapulver 1 st citron, finrivet skal 2 tsk torkad timjan 1 tsk torkad mejram 4 st vitlöksklyftor 2 tsk stött kummin, hel 1 tsk cayennepeppar  5 dl vatten  4 st mörk oxbuljong, tärningar 8 st paprika, gul och röd Tillagning Den mustiga gulaschgrytan värmer gott och passar både till vardag och fest. 2 tsk torkad timjan
Här kommer en favorit, gulaschgryta på älg med mycket smak av rönnbär, timjan och älg. På sekunder har man gjort sig en bra kryddblandning till tacobuffén eller gulaschgrytan
Lägg den i grytan tillsammans med salt, paprikapulver, citronskal, timjan, mejram, vitlök, kummin, cayennepeppar, olivolja, vatten och smulade buljongtärningar