Tjocka bitar av en bra grillfisk, till exempel marulk, havskatt, torsk eller lax. OlivoljaPersiljaHavssaltEn klyfta VitlökFärskmalen svartpepparPinjenötterNågon typ av vinägerStora svarta oliver med kärnor, tex kalamataStora gröna oliver med kärnor
Skala och finhacka vitlöken. Grillade färskpotatisar. Pensla torsken med olja, salta och peppra. Finstrimla salladslöken och blanda med chili (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar), vitlök, tomatkött, örterna, vinäger och olivolja
Grillad sallad. Ett gäng cocktailtomater som också började ledsna på sin tur bakades i ugn med olivolja, rosmarin, vitlök och flingsalt och fick utgöra en färgklick på tallriken
Fräs lök och vitlök i lite smör i en kastrull på låg värme. Katterna, precis som vi, gillar torsk. Oj, vad de gillar torsk, kanske till och med mer än vi
Fisken som fick samsas med risotton på tallriken var torsk som vi helt enkelt la i en ugnsfast form, strödde på lite hackad purjolök, ripplade över lite vitlöksrapsolja och kryddade med citronpeppar och salt
På kvällen grillade vi, mer om det senare. salt, peppar, vitlök, lök, senapsfrö, tomat, persilja, gurkmeja, dragon, timjan, citronsyra, sellerifrö)Krydda torsken och stek i smör