Men i dag grillade vi faktiskt kycklinglårfilé på gasolgrillen. Det här receptet med fläskfilé eller fläskytterfilé marinerar man både före och efter tillagning och blir supergott med många favoritingredienser t
Här är en ny rub som jag testade till grilladfläskfilé. Fläskfiléngrillades till 67 grader och serverades med coleslaw som ni hittar här. 1 tsk Ingefära. 1 tsk Ingefära
Till salladerna grillade vi hela fläskfiléer. Jag fyllde dem denna gången med böngroddar på burk, färsk mango, morotsstavar, räkor, salladslök, koriander, finhackad chili samt inlagd ingefära
Till efterrätt var jag sugen på att testa grillad sockerkaka för det har jag aldrig ätit. 600 g fläskytterfilé eller fläskfilé. 1 msk riven ingefära. Men han var tvungen att testa att äta upp hela skivan innan han hade bestämt sig till 100 % att han tyckte det var godare med sockerkaka som den är och ville ha en bit till, fast ogrillad då. Chili- och örtmarinerad filé, 4 pers 600 g fläskytterfilé eller fläskfilé. 1 msk riven ingefära