Ja, listan kan göras lång men jag undrar om inte detta lilla bakverk tog priset. I alla fall kommer det bli en favorit att pigga upp sig med i höst, när kylan börjar krypa på och mörkret sluter sig tätt kring husknutarna
Och jag tycker vi kickar igång den här veckan utan krusiduller, utan pang på med en riktigt fikahit. För såhär i äppeltider är det näst intill kriminellt att inte baka en äppelkaka och såklart var jag ute och plockade de stackars få äpplena vi har fått på vårt relativt unga träd och snodde ihop en enligt killarna "supergod" toscaäpplekaka
Köttfärsen kan man i princip laga till efter tycke och smak, men se till att den inte blir allt för såsig, den bör ha en hyfsat fast konsistens, jag brukar välja dessa ingredienser
Närjag smakade på den ville jag både skrika, gråta och skratta samtidigt när den smekt gomseglet. När den kokat klart så silar du bort frukten men försök pressa ur så mycket vätska du bra kan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.