Snabblagat, eller hur var det...
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 cl rödvin
  • 2 dl
  • 3 msk socker
  • 250 g äggnudlar
  • 250 g finstrimlad vitkål
  • ½ dl rapsolja
  • 1 ½ msk sesamolja
  • 3 msk japansk soya
  • 2 msk riven ingefära
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 lime
  • 1 vitlöksklyfta
  • 500-600 g fläskfilé
  • ½ dl rapsolja
  • 2 msk riven ingefära
  • 4 msk söt chilisås
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 tsk kinesisk soya

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.