Mortla hälften av grönpepparn (resten ska vara hel)Finhacka lök och vitlök och fräs mjuka i smör. 0 from 1 reviewsFläskytterfilé i himmelsk grönpepparsås Save PrintFörfattare. 8Ingredienser2 fläskytterfiléer, putsade1 gul lök2 vitlöksklyftor5 dl grädde3 dl creme fraiche4 msk soja4 msk dijonsenap2 msk grönpeppar, hel3 msk konc
Tillsätt fond, soja, senap, grönpeppar, konjak, crème fraiche och vatten. 1,5 msk grönpeppar i lag. I dag hade jag velat ha en jobba-hemma-dag eller åtminstone hade jag velat ha lite sovmorgon
Gör under tiden såsenSmält smöret och smula ner grönpeppar. Ingredienser för 6-8 personerca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé2 paket baconVitlöksost (eller om du önskar annan dessertost)Till såsen behövs2 msk smör1 1/2 msk smulad grönpeppar1 grönsaksbuljongtärning2,5 dl grädde2 dl mjölk2 dl creme fraiche2 tsk soya (jag använde kinesisk med mushrooms)SaltPepparMaizenaGör så härPutsa filéerna och skär en skåra i filén, skär inte ända ut för då rinner osten ut. 1 1/2 msk smulad grönpeppar
och grönpeppar. 1 1/2 msk rosépeppar och grönpeppar. 1/2 msk rosépeppar och grönpeppar, mortlad. Blanda ner 1 dl creme fraiche, 1-1 1/2 dl grädde, steksky samt 1/2 msk rosé- och grönpeppar och red av med lite maizena. Blanda ner 1 dl creme fraiche, 1-1 1/2 dl grädde, steksky samt 1/2 msk rosé- och grönpeppar och red av med lite maizena
och grönpeppar. 2 msk rosé och grönpeppar. I söndags var det tur att maten var klar när sonen kom hem, vrålhungrig efter att ha tränat hela eftermiddagen
0,5 msk grovstött grönpeppar. 0,5 msk grovstött grönpeppar. Vi fortsätter på temat recept. Här kommer recepten från Annandagen då vi hade lite gäster hemma på besök