Jag gillar december, eller jag älskar december. December hade gärna kunnat vara några dagar längre, för visst är väl tideninnan julafton den absolut bästa
Vi bara hade en litenynkliglaxbiti frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrättfickbli en mustig och välsmakande soppa
Länge sen jag la upp nå recept nu men här kommer en riktigt god älggryta. Vi åt den tillsammans med blomkålsris som är hackad blomkål som man steker i stekpannan med lite salt
Grytor av alla dess slag är en av minafavoritmaträtter att laga. Det blir också oftast väldigt bra. Man kan i grytor freestyla och tillsätta det mesta man har hemma
Med rätt tillbehör kan man trolla till korv så att det smakar riktigt bra. Vi serverade ristill, men ska man vara strikt så ska det vara antingeningetris alls eller fullkornsris
Strimlakycklingenismåbitar, bryn den tillsamans med svartpeppar på medelhög värme. När kycklingen har fått lite färg, tillsätt salt, tomatpuré, sambal oelek och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.