Rör ner färskosten och låt den smälta ner. 1 ask cocktailtomater. 1 ask cocktailtomater. Det här blev så gott så till och med den vegoskeptiske maken jublade och tog två portioner
Rör ner creme fracihe, chilisås och färskosten. cocktailtomater. cocktailtomater. Favorit i repris. Har ni inte testat detta, så tycker jag att ni ska göra det
När alla sedan var sugna på kräftor så dukade vi upp en buffé med olika pajer, varianter på kallskuren skulle man kunna säga, varm brietårta, färskostar, miniknäcke (Wilmas och Yngdens) och så bakade jag focaccia (bästa buffébrödet)
200 g färskost, typ Philadelphiaost. 250 g små tomater, typ cocktailtomater. Rör samman 3 dl riven ost med grädde och färskost. 200 g färskost, typ Philadelphiaost. 250 g små tomater, typ cocktailtomater. Rör samman 3 dl riven ost med grädde och färskost
Blanda färskosten med vispad crème fraiche, basilika, salt och peppar till krämen. Lägg solrosskott i mitten och några delade cocktailtomater och gurkskivor runt om