mosa leverpastejen med gaffel, tillsätt bostongurka och crème fraîche. koka äggen, låt svalna och riv dem sedan på den grova sidan på ett rivjärn eller hacka dem
Bred ostkrämen runt om och ovanpå smörgåstårtan. Blanda båda mjölsorterna, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren
Pressa sedan ur vattnet från burkarna med tonfisk i och skrapa ner tonfisken i en skål. Skala äggen och skiva dem åt båda hållen i en äggskärare för att få tunna smala bitar
Bre sedan fraiche utanpå bröden, annars blir de torra, ska du äta smörgåstårtan nästa dag så täck med plastfolie efter att du brett på fraich och låt stå i kylen över natten
Lägg nästa lager bröd omlott med det första och bred ut nästa röra. Täck sidorna med skivad gurka, sallad eller ost och garnera sedan med era egna favoriter, till exempel kallrökt lax, räkor, kräftstjärtar, sallad, tomat, gurka, köttbullar, vindruvor, skinka m m
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.