Små cocktailtomater fyllda med färskost och bacon
MAT & BAKBLOGGEN
MAT & BAKBLOGGEN
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 st
  • 10 små cocktailtomater
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 dl västerbottensost
  • 1 msk olivolja
  • 3/4 dl finhackad gräslök
  • 1/2 dl persilja
  • salt och peppar
  • 10 baconskivor 20 träspett Skär av toppen på tomaterna och kärna ur.
  • Blanda västerbottensost och färskost och olja tills det blir
  • en slät kräm.
  • Blanda i hackad gräslök och persilja och smaka av med
  • salt och peppar.
  • Dela baconet och knaperstek den och blanda i röran.
  • Fördela krämen i tomaterna och på med locket.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.