Förrätten blev nog en favorit som jag själv verkligen kommer att göra. Till förrätten fick vi ett så otroligt gott vitt vin, som passade perfekt- Boulder Bank (Sauvignon blanc) som ni kan läsa mer om här
Mjuka varma tunnbröd går lätt att forma till små skålar runt en mugg och om man kör dem i ugnen några minuter så har man när de svalnat en perfekt skål att fylla med gott
Nu kommer vi ju i och för sig inte sluta att äta lite extra gott under helgerna antar jag men under dessa sex veckor har jag försökt att laga och prova något nytt recept med gärna för oss nya smaker varje lördag
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
En ny favorit. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin. Nyp ihop mjöl, socker och smöret skuret i bitar till en smulig massa
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Brownies med nötter och flingsalt lchf, jisses så farligt goda, mycket chokladsmak och nötterna tillför en härlig crunch, en ny favorit här hemma
Vi har bestämt oss att planera våra vardagsrätter lite flitigare. För när vi kommer hem från dagis och jobb, vill alla här hemma att maten ska stå på bordet NU
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en ny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Fröknäcke med Rosmarin, Tahini & Äppelskivor. Rosmarin alltså ♥ Igår bakade jag det här goda Knäcket och doften av Rosmarin som sprider sig från ugnen är helt underbar
Vissa recept är lite för bra för att vara sanna. Fast de ändå är det. Sanna, alltså. Som det här frö-knäcket som jag hittade hos Pytte, och sedan har bakat flera gånger eftersom det är både sjukt gott och löjligt lättbakat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.