Låt detta svalna i kylskåp innan du brer detta över cheesecaken. Jag hade cheesecaken i frysen över natten och sen bredde jag ut chokladtryffeln innan servering
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. I fredags hade vi avslutning för våran prao tjej på jobbet
Den är krämig, djupt chokladig och väldigt svår att skilja från en helt vanlig cheesecake. Dock kände jag redan när jag började finkamma internet efter härliga veganska bakrecept att en vegansk version av cheesecake vore riktigt kul att börja med
Ni tänker säkert "Ska du ha cheesecake eller paj. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad med färska jordgubbar och flingsalt
Ugn. 175 grader. Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad till en smulig massa. Smält smöret och blanda det med kex- och chokladsmulorna
Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör. När du gör toppingen så rör ner ett par matskedar med ovispad grädde i kolakrämen ( karamellierade mjölken ) och fördelade ut över cheesecaken
Svärmor hade bakat och bjöd på den här till efterrätt i lördags. Mmmm. Mäktig och fabulous. ca 8 port400 g digestive200 g smör600 g philadelphiaost2,5 dl kesella 10%1 dl socker1 dl majsstärkelse4 tsk vaniljsocker3 ägg1 dl grädde200 g vit chokladGarnering