Det var nog lika bra det för det hade nog blivit lite för mäktigt med ytterligare ett lager. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Den är krämig, djupt chokladig och väldigt svår att skilja från en helt vanlig cheesecake. Dock kände jag redan när jag började finkamma internet efter härliga veganska bakrecept att en vegansk version av cheesecake vore riktigt kul att börja med
Cheesecakemed pepparkaksbotten. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Ställ din cheesecake i frysen några timmar. Tryck ut smulorna i en rund form med löstagbar kant. Ta ut din cheesecake från frysen och häll över den smälta chokladen
Krämig cheesecakemed smak av choklad. Till en rund springform med löstagbar kant behövs. Enkel att göra bara du har tid att låta cheesecaken stå och stelna i några timmar innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.