Servera biffarnamed pastan, lite grönt och färskriven parmesan och nymalen svartpeppar. Köpte med den hem och fixade ihop lite färsbiffar och pasta, såsen fick bli en pastasås helt enkelt
Ringla över vitlöksolja och toppa med riven parmesan, rivet citronskal, flingsalt & svartpeppar. Blanda ströbröd i grädde och låt vila medanlöken förbereds
Stek köttet i smör så det får fin färg,salta och peppra, lägg det i en eldfast form, Hacka lök och vitlök och stek, rör ihop med allt till täcket och lägg på röran så det täcker ytan på varje köttbit
Börja jobba ihop till lagom stora biffar och gör en liten grop i varje biff som du fyller med kryddsmöret( går utmärkt med tex milda créme bonjour också) hackade basilikan och smulad fetaost
Ha ned två matskedar smör i kartrullen medlök och värm upp på låg värme. Skär precis bort själva rotsystemet från schalottenlökarna och rensa bort det yttersa skalet så att de ser fina ut
grillad kyckling, stekt biff eller liknande - det avgör du. Bulgur som får koka med grönsaksbuljong och hela konserverade tomater och lök blir väldigt mustigt och gott
Blanda samman färs, ägg, parmesan, lök och pressad vitlök. Finhacka löken och fräs den mjuk i smör. Forma köttfärsen till biffar och stek dem i rikligt med smör
Hacka auberginen, paprikan och löken i tärningar och finhacka vitlöken. Det har tyvärr inte blivit mycket uppdaterat här sedan jag återvänt från staterna då tiden ej räckt till, men igår hade jag ledigt och passade då på att testa mig på att laga auberginebiffar, något jag inte gjort förut