Biffarmedzucchini, quinoa och kikärter. I originalreceptet serverades biffarna som burgare i hamburgerbröd, men vi käkade dem med rostade rödbetor och en kall sås med fetaost och paprika (se här)
Råmarinerad lax med rabarbervinäger ochfänkål, foto. Med en vårig och spännande smak av rabarbervinäger penslar jag laxen och som tillbehör serverar jag en fänkålssallad kryddad med kummin
Här serverar jag den med stekta zucchinistrimlor, fänkåloch vitvinssås smaksatt med saffran. Red av med maizena utrörd i lite vatten och smaka av med salt och peppar
Kungskrabba med pumpacrème ochråmarinerade grönsaker samt syrlig gräslökscrème och brödsmulorFina pumpa- och rotfruktstoner möter den sötma som finns i en del champagner, och friska grönsaker och gräslökscrème syran i samma dryck
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.