Perfekt fredagsmat, med andra ord. maizena att reda med. Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket
Stek biffarna på medelvärme. Än så länge försöker jag medmobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket godaoch mättande vegetariska biffar
Servera med jasminris. Skär biffen i små strimlor. Lägg i köttet och stek tills köttet fått färg. Ombiffen är nästan fryst så är det enklare att dela/strimla
Jag tycker många grönsaksbiff-receptsom jag stött på i själva verket har visat sig vara en pannkakssmet med grönsaker i (nog för att det är gott men jag vill ha riktiga vegebiffar)
Forma till lagomstorabiffar, tryck en gropmed tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffenoch stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.